Εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών από το Χαλάνδρι και το Μαρούσι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου, των συλλόγων Πολυδρόσου και Νέου Αμαρουσίου και των Δήμων Χαλανδρίου και Αμαρουσίου, και έδωσαν το παρόν στη δεντροφύτευση που έγινε, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στο πάρκο της Φραγκοκλησιάς, με τη συνεργασία του Δασαρχείου Πεντέλης και της Δ/νσης Αναδασώσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η δεντροφύτευση έγινε στο χώρο δίπλα από την οδό Φραγκοκλησιάς, που είναι χαρακτηρισμένος ως δασικός και ανήκει στην Α΄ ζώνη της Ρεματιάς. Πρόκειται για έναν χώρο που παρέμενε εγκαταλελειμμένος μετά την ολοκλήρωση του έργου της Αττικής Οδού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθοριστική η συμβολή των εργαζομένων των δύο Δήμων, που ήδη από το Σάββατο είχαν ολοκληρώσει την προεργασία για την τοποθέτηση των δέντρων, όπως επίσης των εθελοντών, των προσκόπων και των μαθητών Χαλανδρίου και Αμαρουσίου.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους οι δήμαρχοι Χαλανδρίου και Αμαρουσίου, Σίμος Ρούσσος και Θεόδωρος Αμπατζόγλου, η αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου Κώστας Ευθυμίου, Δημήτρης Χριστουλάκης, Σέργιος Γκάκας, Κώστας Γερολυμάτος, Έλενα Χριστούλη και Χάρης Μαυρουδής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», κ. Μάνος Κρανίδης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου κ. Λούλα Καρατζά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία», κ. Άγγελος Νταβίας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι», κ. Γιώργος Καραμέρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από το Χαλάνδρι και το Μαρούσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης