Βίντεο-φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την κοκαΐνη υποστηρίζοντας πως όλο αυτό το σκηνικό είναι «στημένο» για να κατασυκοφαντηθεί το 31 ετών μοντέλο το οποίο οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή για να απολογηθεί και στη συνέχεια πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη. Το μοντέλο, που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικών, φέρεται να επιμένει πως κάποιοι ήθελαν να της κάνουν κακό και γι΄ αυτόν τον λόγο άλλωστε της έστελναν προειδοποιητικά μηνύματα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς, η 31 χρόνων γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα 33 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της μάρκας Range Rover, που είναι ιδιοκτησίας της. Το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι σόου μόδας GNTM και στην εκπομπή My Style Rocks.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα.Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν τη συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι΄ αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα με ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια» τόνισε ο δικηγόρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι δήλωσε ο δικηγόρος του μοντέλου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στη Ζούγκλα

 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα και παράλληλα αναμένουν τα αποτελέσματα από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της Αφροδίτης Μπάρμπα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το νεαρό μοντέλο λειτουργούσε μόνο του ή όχι.

Η ίδια πάντως, όπως προαναφέρθηκε, αρνείται κατηγορηματικά ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο όχημά της είναι δικά της και επιμένει ότι η υπόθεση «είναι στημένη». Μάλιστα, κατά την αρχική κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, δήλωσε ότι δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ ξανά για κάτι και πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον ανακριτή.

Το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τη συμμετοχή του στο GNTM2.

 

 

Γιατί κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στην οδηγό του πολυτελούς τζιπ για να σταματήσει, εκείνη φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλήθηκε, με αποτέλεσμα οι έμπειροι αστυνομικοί να κρίνουν ότι η συμπεριφορά της είναι ύποπτη. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει περαιτέρω έλεγχος στο όχημά της. Ταυτόχρονα η ίδια φαινόταν να έχει εκνευρισμό ενώ παράλληλα μιλούσε στο τηλέφωνο με ένα άγνωστο άτομο και έδειχνε ότι είναι σε σύγχυση.

Αυτή η συμπεριφορά έκανε τους αστυνομικούς να τη ρωτήσουν εάν είχε κάτι παράνομο πάνω της ή στο όχημα. Εκείνη απάντησε αρνητικά.

Στη συνέχεια, αφού οι αστυνομικοί ερεύνησαν το όχημα, βρήκαν κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού μια πλαστική σακούλα νάιλον που είχε μέσα 33 γραμ. πιθανότατα κοκαΐνης. Μόλις η οδηγός αντιλήφθηκε ότι εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά, έχασε την ψυχραιμία της και φέρεται να είπε: «Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς τα βάλατε» και ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο ανέφερε στο άγνωστο άτομο: «Πάρε δικηγόρο».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης