Στον ανακριτή Λέσβου απολογήθηκε ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής τη Δευτέρα, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριάς του στη Λέσβο ενώ ερευνάται και δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη κοπέλα την οποία προπονούσε ο 53χρονος, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξουν και άλλα στόματα.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα δόθηκε εντολή να γίνει γνωστό το όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

Ξέσπασαν οι γονείς της 14χρονης –  «Αληταρά, θα πάω φυλακή για εσένα» – «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι οι γονείς της 14χρονης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Κατά την άφιξη του 53χρονου στον ανακριτή ξέσπασαν με τον πατέρα να φωνάζει «Αληταρά, θα πάω φυλακή για εσένα». Μάλιστα, επιχείρησε να κινηθεί εναντίον του για να τον λιντσάρει, όμως ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο κατάφερε να τον συγκρατήσει.

Η μητέρα της 14χρονης φώναζε στον αστυνομικό «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή»  και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε μες το αυτοκίνητο.

Πραγματοποιήθηκαν μάλιστα και έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.). Τα ψηφιακά πειστήρια αναμένεται να δείξουν αν ο αστυνομικός είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλα θύματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης