Ο Κοψιάλης Αλέξανδρος είναι ένας influencer 29 ετών. Τα στοιχεία του Διαδικτύου δείχνουν ότι διαθέτει 1,2 εκατομμύρια ακολούθους τους οποίους λογικά επηρεάζει.

Ο Κοψιάλης είναι φίλος με τον Δημήτρη Φιντιρίκο ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και λίγο πριν αλλά και λίγο μετά ήταν στα Εμιράτα με την μητέρα του και την κοπέλα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κοψιάλης μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε αν και ουδείς του το ζήτησε, να υπερασπιστεί τον φίλο του τον Φιντιρίκο.

Τι είναι ο Φιντιρίκος; Είναι επιχειρηματίας, ασχολείται με την Εστίαση, διαθέτει μία κατασκευαστική εταιρεία, είναι αναμεμειγμένος σε Καζίνο, ασχολείται με το real estate και τον Τουρισμό, είναι μόλις 36 ετών και είναι επικεφαλής ήδη ενός επιχειρηματικού Ομίλου, του Fidirikos Group. Αν κάποιος επιθυμεί να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι, για το πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε ο «επιχειρηματίας» δεν έχει παρά να ερωτήσει επιστήθιους φίλους του πατέρα του Κοσμά Φιντιρίκου. Σίγουρα θα εκπλαγεί!

Ο Κοψιάλης λοιπόν, ο influencer, μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη έσπευσε να υπερασπιστεί τον φίλο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό vιdeo

 

Προφανώς ο influencer υποτίμησε την νοημοσύνη των ακολούθων του. Τα social media πήραν φωτιά. Οι πολίτες άρχισαν να διερωτώνται γιατί ο Κοψιάλης αισθάνθηκε την ανάγκη να στηρίξει τον φίλο του ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και ήταν στα Εμιράτα.

Τότε κάποιοι θυμήθηκαν και ένα άλλο video του influencer. Αυτό ήταν. Το παρακολουθήσαμε αυτό το video. Σπάνια άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει ένα τόσο εμετικό προϊόν. Ο Κοψιάλης αναπαράγει την γνωστή παλιά φαλλοκρατική, γελοία και πηγή όλων των ανομημάτων κατά των γυναικών θεωρία της «γυναίκας ανάφτρας». Η δικαιολογία για τα πάντα. Για τους βιασμούς, ακόμη και για την δολοφονία γυναικών. Δείτε αυτό το εμετικό video με την απίστευτη χυδαιότητα που διακρίνει τις εκφράσεις αυτού του ανθρώπου.

Δείτε το video

 

Με λίγα λόγια φταίνε μόνον οι γυναίκες. Οι άνδρες είναι τα θύματα τους. Οι βίαιες αντιδράσεις τους δικαιολογούνται. Το video του Κοψιάλη είναι παλιό. Δεν έχει σχέση με την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα. Αποκαλύπτει ωστόσο το περίγραμμα της αληθινής ψυχής του influencer. Εξωτερικεύει τον κόσμο του, τον τρόπο σκέψης του.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θεωρείται ως ο κορυφαίος -από πλευράς αριθμών- influencer της χώρας, ωστόσο, μετά την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη τα social media βρίσκονται εναντίον του

Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter  είναι πλέον το «#Cancel_Kopsialis». Τα social media αποθεώνουν μεν αλλά και τιμωρούν δε όταν διαπιστωθεί μείζον ολίσθημα. Στο άψε σβήσε.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης