Ύφεση παρουσιάζει από το μεσημέρι η κακοκαιρία που έπληξε τη Μαγνησία, αλλά η πρωινή έντονη βροχόπτωση, άφησε το στίγμα της στα χωριά Κερασιά και Κανάλια, όπου κατεγράφησαν και προβλήματα περιορισμένης έκτασης κυρίως στην οδοποιία.

Από την πρωινή καταιγίδα πλημμύρισαν μερικά σπίτια στα Κανάλια και οι δρόμοι του χωριού μετατράπηκαν σε χειμάρρους, ενώ ζημιές υπέστησαν και δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε χαμηλά σημεία του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την υπερχείλιση του χειμάρρου Κερασιώτη, στον δρόμο Καναλίων – Κερασιάς παρασύρθηκε τμήμα του οδοστρώματος σε μήκος περίπου 150 μέτρων και η συγκοινωνία έχει διακοπεί, ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν επτά σπίτια στην Κερασιά, που γειτνιάζουν με τον Κερασιώτη.

Ζημιές προκλήθηκαν και στο Κεραμίδι της Μαγνησίας, από τα πολλά νερά που «κατέβασε» ο χείμαρρος που περνά μέσα από το επίνειο του χωριού, το Καμάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αφού δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, έχουν συνδράμει για την αποκατάσταση των ζημιών και την παροχή βοήθειας στους κατοίκους.

Στον Βόλο λίγο πριν το μεσημέρι η πυροσβεστική επενέβη για να απεγκλωβίσει 3 άλογα που είχαν βρεθεί στην κοίτη του χειμάρρου Κραυσίδωνα και κινδύνευαν να παρασυρθούν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης