Σε απόρους και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα διατίθενται στο εξής τα ξύλα που θα προκύπτουν από κοπή δέντρων στο Δήμο Βόλου, δίνοντας έτσι μια λύση στη αυξημένη ζήτηση.

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Νίκος Μόσχος έδωσε σήμερα σαφείς οδηγίες στον Διευθυντή της υπηρεσίας, τα ξύλα να συγκεντρώνονται στον χώρο της Διεύθυνσης Πρασίνου στο Πεδίο του Άρεως και στη συνέχεια να γίνεται η διάθεσή τους αποκλειστικά με κοινωνικά κριτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δραστηριότητα αυτή θα πραγματοποιείται σε συνεργασία και με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, σύμφωνα με τη λίστα απόρων που έχουν στη διάθεση της, καθώς και με τη βοήθεια των Ομάδων Διασωστών και των Ειδικών Δυνάμεων, μετά από σχετική πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ήδη ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απ. Παντσάς.

Στο μεταξύ, ο κ. Μόσχος ζήτησε σήμερα από τον Διευθυντή της Υπηρεσίας την άμεση διερεύνηση περιστατικού που αναφέρεται σε καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Διαμαντένια, σύμφωνα με την οποία, μετά από εργασίες κλαδέματος στην περιοχή των Μικροθηβών, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρασίνου πήραν οι ίδιοι τα ξύλα για ιδιωτική χρήση.

Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης