Νέα δικαστική περιπέτεια για τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, η έφεση που άσκησε η εισαγγελέας Εφετών, Αρετή Σκαφίδα, κατά της απόφασης του δικαστηρίου με την οποία είχε αθωωθεί από αδίκημα του βιασμού σε βάρος 25χρονου οδηγού ταξί.  

Παρά την αθώωσή του όμως, ο ηθοποιός θα πρέπει να δικαστεί και πάλι για τον βιασμό του 25χρονου οδηγού, μία υπόθεση που δεν είχε καταφέρει να πείσει ούτε την εισαγγελέα της έδρας, που είχε ζητήσει την αθώωσή του, σε αντίθεση με τους τρεις τακτικούς δικαστές, που έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος για τον βιασμό του οδηγού ταξί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις ψήφους ωστόσο των ενόρκων που τάχθηκαν με την εισαγγελική πρόταση, είχε κηρυχθεί αθώος ο Γιώργος Καρκάς, μετά από μία «θυελλώδη» διαδικασία με έντονες φραστικές αντιδικίες μεταξύ των δύο πλευρών. Τακτικοί και λαϊκοί δικαστές τού αναγνώρισαν μάλιστα και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, καταδικάζοντάς τον μόνο για το δεύτερο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών σε φυλάκιση 30 ημερών με τριετή αναστολή.

Αυτή τη φορά όμως η εισαγγελέας Εφετών Αρετή Σκαφίδα παραπέμπει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον ηθοποιό, προκειμένου να δικαστεί εκ νέου, θεωρώντας πως αξιολογήθηκαν ορθά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν κυρίως από την αποδεικτική διαδικασία, τα οποία έπρεπε να οδηγήσουν κατά την κρίση σε καταδικαστική απόφαση και όχι στην αθώωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης