Ο χιονιάς πολιορκεί τη Λαμία από χθες βράδυ, όμως σήμερα νωρίς το πρωί άρχισε να χιονίζει ασθενώς στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Επειδή πολλοί αναγνώστες ρωτούν για τη λειτουργία των σχολείων, σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συνεργεία του Δήμου ήταν σε επιφυλακή όλη τη νύχτα και τα ξημερώματα έριξαν αλάτι στους δρόμους που έπρεπε για να μην παγώσει το χιόνι που θα πέσει.

Στις 7:30΄ το πρωί το είχε πιάσει στις στέγες και στα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υδράργυρος έχει κάνει βουτιά από χθες το βράδυ και συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ήμερες, γι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από πεζούς και οδηγούς λόγω παγετού.

Στο κέντρο της Λαμίας το θερμόμετρο το πρωί έδειχνε μόλις 1 βαθμό πάνω από το μηδέν, ενώ στα Γαλανέικα ήταν ακριβώς στους μηδέν βαθμούς.

Κλειστά τα σχολεία στο Δομοκό

Μετά από αίτημα του δημάρχου Δομοκού, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον ομώνυμο δήμο λόγω κακοκαιρίας. Τα σχολεία σε όλες τις άλλες περιοχές της Φθιώτιδας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με αλυσίδες για Καρπενήσι

Από χθες το απόγευμα χιονίζει προς Δομοκό, προς Μπράλο και προς Καρπενήσι, ευτυχώς χωρίς να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα.

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι στο πόδι και μέχρι στιγμής τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Μόνο προς Καρπενήσι από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι τη σήραγγα, η αστυνομία ενημερώνει ότι χρειάζονται αλυσίδες.

Σε επιφυλακή οι αρχές και για τον Σπερχειό, που έχει φουσκώσει και απειλεί να πλημμυρίσει τον κάμπο της Λαμίας.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης