Άρτα: Εξοπλισμός σε 22 αγροτικά ιατρεία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, 05:33
 Άρτα: Εξοπλισμός σε 22 αγροτικά ιατρεία
Στην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού 22 αγροτικών ιατρείων προβαίνει ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της παροχής των καλύτερων δυνατών υποδομών για την απρόσκοπτη συνταγογράφηση φαρμάκων στους συμπολίτες.

Αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αλλαγής του εξοπλισμού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές κ.ά.) στα αγροτικά ιατρεία σε όλο τον δήμο. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα που υπήρχε, καθώς σε πολλά αγροτικά ιατρεία ο εξοπλισμός ήταν απαρχαιωμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν σωστά οι συνταγογραφήσεις και να μην εξυπηρετούνταν σωστά οι δημότες.

O δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο του Καλοβάτου, όπου αντικαταστάθηκε από τους υπαλλήλους του δήμου ο εξοπλισμός και συνομίλησε με τη γιατρό, τον νοσηλευτή, μέλη του τοπικού συμβουλίου και συμπολίτες.

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού όλων των αγροτικών ιατρείων, καθώς δεν νοείται εν έτει 2018 οι γιατροί να κάνουν τη δουλειά τους με παλιά μηχανήματα και οι συμπολίτες να ταλαιπωρούνται. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση όλου του εξοπλισμού και πλέον η δουλειά των γιατρών, η οποία είναι εξαιρετική και τους στηρίζουμε, θα γίνεται απρόσκοπτα προς όφελος των συμπολιτών. Συνεχίζουμε σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες να εργαζόμαστε καθημερινά για καθεμία περιοχή του δήμου μας ξεχωριστά, επιλύοντας ζητήματα καθημερινότητας για την εξυπηρέτηση των δημοτών» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αρταίων.

 Πηγή: epiruspost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018, 05:35