Στα… μαλακά θέλει να πέσει η 33χρονη κοκκινομάλλα που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Κάτω Τούμπα στις 11 Ιουνίου και ζητεί εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη απολογείται στις 11:00 π.μ της Τρίτης στην Α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ώρα ο συνήγορός της προανήγγειλε ότι αναμένεται να υποβάλει αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, η πλευρά της 33χρονης τού πρότεινε να τα βρουν εξωδικαστικά και να μη φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, η 33χρονη προσφέρει χρήματα στην οικογένεια της Μαρκέλλας για να κλείσει την υπόθεση.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη, που είναι η κατοικία μου, κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι, αν η οικογένειά της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης