Σε αυξημένη ετοιμότητα βρέθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής ύστερα από τον εντοπισμό κρουαζιερόπλοιου στη θαλάσσια περιοχή του Τολού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για το πλοίο SEABOURN OVATION με σημαία Μπαχάμες το οποίο κατά το παρελθόν έχει επισκεφθεί την περιοχή και συγκεκριμένα το Ναύπλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο εντοπίσθηκε να πλέει το απόγευμα της Κυριακής 5 Απριλίου στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Τολού και κοντά στη νήσο Πλατειά.

Το Λιμενικό τέθηκε σε επιφυλακή ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις του καπετάνιου καθώς ισχύουν τα απαγορευτικά μέτρα λόγω του κορωνοϊού.

Ύστερα από επικοινωνία οι υπεύθυνοι του πλοίου διαβεβαίωσαν πως είναι κενό επιβατών και προορισμός τους είναι η νησίδα Άγιος Γεώργιος στον Σαρωνικό όπου με εντολή του Υπουργείου Ναυτιλίας έχουν συγκεντρωθεί και άλλα κρουαζιερόπλοια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει μεταξύ των νήσων Πλατιά και Ψηλή μέχρι να κοπάσουν οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν και ύστερα θα αναχωρήσει για τη νησίδα Άγιος Γεώργιος στον Αργοσαρωνικό. 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης