Η διοίκηση της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» θέλει να δει τους όρους της παραχώρησης και ποιο θα είναι «το μεγαλύτερο δυνατόν όφελος για το ελληνικό Δημόσιο αν αυτή προχωρήσει», δήλωσε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρός της, Απόστολος Αντωνούδης.

«Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην παραχώρηση, αφού υποστηρίζουν ότι θα ζημιωθεί το ελληνικό Δημόσιο» ανέφερε ο πρόεδρος της «Εγνατίας Οδού Α.Ε.» και σχολίασε: «Πολλά πρέπει να αποσαφηνιστούν για το ζήτημα της παραχώρησης, όπως ο χρόνος αλλά και βασικοί τομείς που θεωρούμε ότι εμείς πρέπει να κρατήσουμε εκτός παραχώρησης, και να διαχειριστούμε όπως θέματα ενεργειακής αξιοποίησης (ενεργειακά δίκτυα) και τη δημιουργία κι εκμετάλλευση υποδομών Logistics κατά μήκος του οδικού άξονα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Αντωνούδης υπογράμμισε ότι ο τομέας της βαριάς συντήρησης είναι προνομιακός χώρος των ανθρώπων στην «Εγνατία Οδό Α.Ε.» και επανέλαβε ότι πρέπει να παραμείνει στη δικαιοδοσία της εταιρείας «είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά και ξέρουμε πώς να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες».

Ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού επισήμανε ότι ο χρόνος παραχώρησης πρέπει να μειωθεί, να γίνονται συχνές ανανεώσεις με μοναδικό σκοπό το όφελος του ελληνικού Δημοσίου. «Διαφωνώ με τα 35 χρόνια παραχώρησης. Πρέπει να παραχωρηθεί, αν παραχωρηθεί για πολύ λιγότερα χρόνια και να πηγαίνει σε ανανεώσεις. Αυτό μπορεί να ωφελήσει το ελληνικό Δημόσιο» επεσήμανε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης