Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: «Ήταν η δεύτερη φορά που την προσέγγισε»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 10:43
 Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: «Ήταν η δεύτερη φορά που την προσέγγισε»

Σάλο έχει προκαλέσει η απόπειρα αρπαγής ανήλικης, το βράδυ της Πέμπτης, στη Ραφήνα, κατά την οποία ένας 48χρονος προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη την ώρα που εκείνη έκανε ποδήλατο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος πλησίασε με το αυτοκίνητό του την ανήλικη, που έκανε ποδήλατο, και την παρενόχλησε λεκτικά, ενώ αμέσως μετά της πρότεινε να μπει στο όχημά του. Εκείνη απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ ο 48χρονος την ακολούθησε και σε κάποια στιγμή σταμάτησε δίπλα της και βγήκε από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να την επιβιβάσει σε αυτό με τη βία. Τότε η 13χρονη έβαλε τις φωνές και στο σημείο πήγαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο 48χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» περιγράφοντας τα όσα έζησε η κόρη της.

«Άρχισε με το "γεια σου κούκλα", το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί» τόνισε η μητέρα. Η ίδια σημείωσε ότι ο άνδρας είχε πιει, ήταν μεθυσμένος και η άρνηση της 13χρονης να μπει στο αμάξι του του προκάλεσε εκνευρισμό.

Περιέγραψε πώς η κόρη της προσέγγισε ένα ζευγάρι για να ζητήσει βοήθεια και έκανε γνωστό ότι πριν από έναν μήνα ο 48χρονος επιχείρησε και πάλι να προσεγγίσει την ανήλικη.

«Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει» κατέληξε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 10:52