Zougla Newsroom

Πληροφορίες της «Ζούγκλας» αναφέρουν πως το γνωστό μοντέλο Δήμητρα  Αλεξανδράκη για αγνώστους λόγους μέχρι στιγμής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο ξενοδοχείο «Met» της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του μοντέλου, η Αλεξανδράκη μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Ειδικότερα είπε στη φίλης της: «Βαρέθηκα τη ζωή μου, θέλω να πεθάνω». Η φίλη της ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία και ειδοποίησε το  Α.Τ.  Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη έσπευσαν αμέσως στο ξενοδοχείο «Met», όπου όντως βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξάνδρακη, σε πολύ άσχημη κατάσταση και μάλιστα αιμόφυρτη.

Μετέφεραν τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο  Παπανικολάου. Το γεγονός επιβεβαιώνουν άτομα του άμεσου περιβάλλοντος του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήνυμα προς τη «Ζούγκλα» από τις αστυνομικές πηγές 

Προς επίρρωση των ανωτέρων και επιβεβαίωσή του ρεπορτάζ παραθέτουμε το μήνυμα που έφτασε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στη «Ζούγκλα» σχετικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Επιπροσθέτως αναφέρουμε πως ο αποστολέας του μηνύματος είναι αστυνομική πηγή η οποία και επιλήφθηκε του ζητήματος. 

Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους το οικογενειακό περιβάλλον και η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη διαψεύδουν την είδηση που ανάρτησε η «Ζούγκλα». Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές και σεβαστό το δικαίωμα του κάθε πολίτη να επιθυμεί την απολυτή ιδιωτικότητα σε τέτοιου είδους συμβάντα. Δεχόμαστε την διάψευση, αλλά η πηγή της «Ζούγκλας» δεν αμφισβητείται όπως αποκαλύπτει και το σχετικό μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας. 

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram

Στις 11:30 π.μ. της Κυριακής η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανάρτησε στο Instagram ένα story το οποίο ανέφερε το έξης: 

 

 

Είναι προφανές πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρεται στους γνωστούς κύκλους της Θεσσαλονίκης που διοργάνωσαν το πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «Met» το οποίο κατέληξε με τον βιασμό που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα. Είναι φανερό ποιους καταγγέλλει το μοντέλο και τι υπονοεί πίσω από την ανάρτηση της.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης