Άφωνος έμεινε ο Γρηγόρης Τατσιόπουλος όταν έλαβε ένα έγγραφο από το υπουργείο Υγείας και το Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών (ΤΥΔΕ) για τον πατέρα του οποίος έχει πεθάνει πριν από… 33 χρόνια!!!

Μέσα σε αυτό το έγγραφο το ΤΥΔΕ τον καλεί να ανοίξει λογαριασμό προκειμένου να του καταθέσουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ΤΥΔΕ θυμήθηκε μετά από 33 χρόνια και 8 ημέρες να ζητήσει από τον μακαρίτη πατέρα μου να δηλώσει την Τράπεζα στην οποία επιθυμεί να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέτουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!

Αυτή η δήλωση έχει και τον σκοπό της απογραφής, ώστε το Ταμείο να γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι οι δικαιούχοι.

Ναι, αλλά το Ταμείο γνωρίζει από το 1979 ότι ο πατέρας μου δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Γι αυτό άλλωστε η χήρα του, η μητέρα μου παίρνει την σύνταξη χηρείας εδώ και τόσα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάνει όμως να αναρωτιέσαι και να υποπτεύεσαι: Μήπως κάποιος… “αετονύχης” υπάλληλος στην Αθήνα αποφάσισε κάποια στιγμή να “νεκραναστήσει” τον πατέρα μου, ώστε να εκμεταλλεύεται με κάποιο τρόπο παροχές-μαϊμού;», αναφέρει ο γιος του εκλιπόντος.

Πηγή: epiruspost.gr

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης