Αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες ο Ασημάκης Κατσούλας, αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης, τα εγκλήματα των οποίων είχαν συγκλονίσει τη δεκαετία του ’90 την ελληνική κοινωνία.

Ο 44χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος μετά από 23 χρόνια φυλάκισης και κάτω από αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Είχαν προηγηθεί οι αποφυλακίσεις των συνεργών του, της Δήμητρας Μαργέτη και του Μάνου Δημητροκάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εγκέφαλος της σατανιστικής οργάνωσης απολύθηκε από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται υποχρεωτικά δυο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, παρακολουθείται διακριτικά από τις αρχές και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

Να σημειωθεί ακόμα ότι περιορισμένο είναι και το δικαίωμα στις επαφές του, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε εμπλακεί σε υπόθεση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό

Ήταν Δεκέμβριος του 1993, όταν ήρθε στο φως ήρθε η φρικιαστική δολοφονία της 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου. Δολοφόνοι της ήταν ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η φίλη τους Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι είχαν αρχίσει να ασχολούνται με τον σατανισμό και να κάνουν διάφορες τελετές με θυσίες ανθρώπων.

Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, έκαναν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί, ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να μυήσουν και άλλους συνομηλίκους τους.

Οι δυο τους μάλιστα είχαν ομολογήσει τα εγκλήματά τους, αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις ανθρωποθυσίες.

Όπως ομολόγησαν, στις 27 Αυγούστου 1992 με το πρόσχημα της λευκής μαγείας, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί και όπως αποκαλύφθηκε ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Το δεύτερο θύμα ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, την οποία στις 14 Απριλίου 1993 την σταμάτησαν την ώρα που επέστρεφε σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τη δουλειά της και με το πρόσχημα ότι ήταν αστυνομικοί την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου και την σκότωσαν.

Η Δήμητρα Μαργέτη αποφυλακίστηκε το 2001 ενώ ο Μάνος Δημητροκάλης αφέθηκε ελεύθερος πέρυσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης