Συγκεκριμένα στοιχεία για τα πρόσωπα που αποτελούσαν το κύκλωμα σωματεμπορίας το οποίο γνώρισε η 19χρονη, προκύπτουν από τη συγκλονιστική κατάθεση της νεαρής κοπέλας στις Αρχές.

Περιγράφοντας καρέ-καρέ τα μαρτύρια που έζησε μέσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, τον ένα μήνα της «ομηρίας» της από τον 39χρονο αστυνομικό, αλλά και τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα, η 19χρονη συνθέτει το νοσηρό «παζλ» της σεξουαλικής βίας που υπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νεαρό κορίτσι που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον 39χρονο ότι τη βίαζε, την εξέδιδε και την ξυλοκοπούσε όταν του έφερνε αντιρρήσεις, αλλά και τον πατέρα της ότι δεν δίσταζε να τη βιάζει από την ηλικία των 11 ετών, μίλησε με ονόματα για τα άλλα πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. 

«Ταρίφα» 160 ευρώ

Η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του κατηγορούμενου όταν έσπασε τη σιωπή της, σε μία υπάλληλο της καφετέριας απ’ όπου έπαιρνε συχνά καφέ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία (τα αναφέρει) βάζοντας φωτογραφίες και βίντεο μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό, αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο Ίνσταγκραμ και στο Facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα. Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο o οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απ’ έξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού, ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ. Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν τα οποία ήταν 160 € την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύρισα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50 € και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

Οι ξυλοδαρμοί

Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, η οποία έγινε παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου, ο  κατηγορούμενος την κλείδωνε στο σπίτι και της επέτρεπε να κάνει συγκεκριμένες διαδρομές, ενώ την παρακολουθούσε με μια εφαρμογή που είχε τοποθετήσει στο κινητό της. 

«Ο Δ. με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα».

Η 19χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στον εφιάλτη της αλλά δεν το κατάφερε. «Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Στο σπίτι του έρχονταν σε διάφορες ώρες και οι υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων είναι στο ίδιο site».

Ο 39χρονος αστυνομικός

Η γνωριμία της κοπέλας  με τον 39χρονο, όπως αναφέρει η ίδια,  έγινε πριν από ενάμιση μήνα μέσω κοινού γνωστού τους και η σχέση τους δεν άργησε να γίνει ερωτική. Μάλιστα, μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετακόμισε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα και όταν εκείνη εκδήλωσε την επιθυμία της να εργαστεί της έκανε πρόταση να εκπορνευθεί. 

«Πριν ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία βδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του, στην Ηλιούπολη. Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του».

«Άκουγε και έβλεπε κάθε στιγμή που ήμουν. Δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι του παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα», περιγράφει στην κατάθεσή της η κοπέλα σημειώνοντας πως η μητέρα της την είχε επισκεφθεί δυο φορές. 

«Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και τη μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δεν γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση, διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα ναρκωτικά

Η 19χρονη αναφέρθηκε και στα ναρκωτικά που «έδεναν» το κύκλωμα.

«Στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο που τον λένε Μ. ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην Αργυρούπολη. Αυτός ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο Δ. τον πλήρωνε 50 €», καταθέτει η 19χρονη και συνεχίζει: «Οι δυο τους έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μία φορά με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ το αρνήθηκα».

Οι απειλές

Η  αφορμή για τη 19χρονη προκειμένου να «λύσει τις αλυσίδες της» ήρθε μετά από το τελευταίο βίαιο επεισόδιο που έζησε. Τότε ήταν που συνάντησε την υπάλληλο στην καφετέρια…

«Με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ. ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο λέγοντας μου “θα σε σκοτώσω” και “δεν θα ζήσεις”. Τότε χτύπησε το κινητό του Δ. και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα η οποία μόλις της είπα τι έγινε ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητο της στην αστυνομία», περιέγραψε η 19χρονη.

«Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό»

«Με την κοπέλα είχαμε ερωτικό δεσμό. Εκείνη εκδιδόταν ήδη από το 2016. Εγώ ήθελα να την απομακρύνω από αυτή τη δουλειά. Γι’ αυτόν τον λόγο την ημέρα της σύλληψής μου, τσακωθήκαμε. Τη χαστούκισα κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην Αστυνομία», είπε κατά την απολογία του ο αστυνομικός. 

«Με βίαζε ο πατέρας μου»

Η 19χρονη κατονόμασε ακόμη έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε σε φίλους του πριν τον αστυνομικό, ενώ προχώρησε και σε μια ακόμη σοκαριστική καταγγελία καθώς υποστήριξε πως ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17 της χρόνια, λίγες μόλις ημέρες πριν τα γενέθλιά της. Όπως ανέφερε βιάστηκε από τον πατέρα της περισσότερες από 30 φορές χωρίς το γεγονός αυτό να το γνωρίζει ο αδερφός και η μητέρα της. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεσή της το μαρτύριο της σταμάτησε εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού, καθώς ήταν πάντα παρόντες στο σπίτι η μητέρα ή ο αδερφός της. 

«Υπήρξα αυστηρός γονέας αλλά όχι βιαστής»

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με την κόρη του που τον καταγγέλλει ως βιαστή, ζήτησε ο 54χρονος κατηγορούμενος πατέρας της, στην προσπάθειά του να πείσει πως δεν διέπραξε όσα του καταλογίζει η 19χρονη.

Υπήρξα «αυστηρός γονέας αλλά όχι βιαστής», είπε στην απολογία του, αρνούμενος τις κακουργηματικές σε βάρος του κατηγορίες. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως η κόρη του τον κατήγγειλε, θέλοντας να τον εκδικηθεί επειδή είχε δηλώσει την εξαφάνισή της από το σπίτι στην Αστυνομία.

Ο 54χρονος έριξε δε το φταίξιμο στη σύζυγό του ότι εκείνη «υπέθαλπτε» την κόρη τους. Ισχυρίστηκε επίσης ότι μόνο ο δίδυμος αδελφός της 19χρονης και η σύζυγός του γνωρίζουν την αλήθεια και για τον λόγο αυτό ζήτησε να τους καλέσει σε κατάθεση η ανακρίτρια.  

Η στιγμή που πατέρας και αστυνομικός οδηγούνται στον εισαγγελέα

«Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική, εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπέθαλπτε έκνομες ενέργειες, είχε γνώση αυτών», ανέφερε ο κατηγορούμενος ο οποίος πρόσθεσε: «Υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής, πατέρας που δούλευα σκληρά για την οικογένειά μου».

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι όλα είναι «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών της φερόμενης ως παρούσης κόρης μου», σημειώνοντας ότι ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, ενώ τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταγγείλει ότι την βίαζε.

«Είναι δεδομένο ότι είχα προστρέξει στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρουπόλεως για να δηλώσω την εξαφάνιση της κόρης μου διότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφευγε από το σπίτι και η ίδια μου είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση που θα την ψάξω θα δηλώσει ότι την έχω βιάσει», είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ψυχίατρο ώστε να διακριβωθεί εάν είναι άτομο με παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά.

Ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να αξιοποιήσει υπερασπιστικά τον φόβο της κόρης του να μιλήσει για τον βιασμό της από την ηλικία των 11 ετών.

«Είναι αδιανόητο, πραγματικά και νομικά αδύνατο να βιάζεται η κόρη μου από τα 11 έτη και να μην έχει εξομολογηθεί το τραυματικό και κακοποιητικό γεγονός είτε στη μητέρα της, είτε στον δίδυμο αδερφό της είτε στη λογοθεραπεύτριά της, είτε σε κάποια φίλη της, είτε σε δημόσια αρχή ή δομή», είπε και πρόσθεσε πως «τυγχάνει αδιανόητο το γεγονός να ενθυμείται τον βιασμό της από τον πατέρα της στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης για εμπορία ανθρώπων».

Μάλιστα, ανέφερε πως «είναι δεδομένο ότι ως πατέρας επιχειρούσα να έχω τον έλεγχο των έφηβων παιδιών μου, ετύγχανα αυστηρός αλλά ουδέποτε μετήλθα σωματικής βίας σε βάρος τους και ουδέποτε υπήρξα βιαστής, άλλως πατέρας – τέρας όπως παρουσιάζομαι».

Στους καυγάδες που υπήρχαν στην οικογένεια αναφέρθηκε η μητέρα της 19χρονης.

«Η κόρη μου έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλωνε συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρονών και μετά μάλωναν συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς» υποστήριξε ενώ χαρακτήρισε τον σύζυγο της «απότομο», λέγοντας πως ήταν πολύ αυστηρός με τα παιδιά. Αφετηρία για την αλλαγή της συμπεριφοράς του ήταν σύμφωνα με την μάρτυρα μια επέμβαση που έκανε πριν από περίπου 8 χρόνια.

«Από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτόν τον λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει έναν ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός».

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η μητέρα της 19χρονης δεν γνώριζε τι είχε συμβεί ούτε με τον σύζυγό της ούτε και με τον αστυνομικό. «Δεν ξέρω αν περνούσε καλά ή όχι. Αν και προσπαθώ να είμαι κοντά της, αυτή πολλές φορές είναι κλειστή και δεν μου έλεγε τι την απασχολεί. Της έλεγα να έρθεις σπίτι, ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι τσακωμοί με τον πατέρα της, αλλά αυτή δεν το συζητούσε καν να γυρίσει και δεν ήθελε να δει τον πατέρα της και να ξέρει που βρίσκεται αυτός», κατέθεσε η μητέρα της 19χρονης. 

Προφυλακίστηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευσή της.

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να να μίλησε περί ερωτικής σχέσης μεταξύ τους αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Δείτε φωτογραφίες του zougla.gr:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης