Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για 4 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η κατηγορουμένη σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουζέλα, αρνείται τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας, ενώ όπως είπε η ψυχολογική κατάστασή της έχει επιβαρυνθεί με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα. Για το λόγο αυτό δεν ήταν και σε θέση να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα και πήρε προθεσμία για αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, όπως τόνισε «η 33χρονη λειτουργούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών για ότι κατέθεσε προανακριτικά και αποδέχθηκε. Δεν υπάρχει αναδίπλωση, δεν ανασκευάζει, δεν αλλάζει την στάση της, όμως, έχει το δικαίωμα ενώπιον της ανακρίτριας να συμπληρώσει γεγονότα, τώρα που έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και υγεία».

Στο μεταξύ, ο συνήγορος της οικογένειας της Μαρκέλλας σε τηλεοπτικές δηλώσεις του αποκάλυψε πως η πλευρά της κατηγορούμενης πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό και συγκεκριμένα ζήτησαν να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο», είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης