Ένας 19χρονος φοιτητής έπεσε την Τρίτη από τον τρίτο όροφο της Νομικής του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) ένας 19χρονος φοιτητής, ο οποίος καθόταν στο περβάζι στο τμήμα Οικονομικών της Νομικής του ΑΠΘ, έπεσε από τον τρίτο όροφο στο κενό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, με τον φοιτητή της νομικής που έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου, περιγράφει συμφοιτητής του. Όπως είπε, ενδεχομένως ο φοιτητής να πίστεψε ότι το παράθυρο πίσω του ήταν κλειστό και να προσπάθησε να ακουμπήσει την πλάτη του σε αυτό και έτσι ξαφνικά βρέθηκε στο κενό από ύψος πολλών μέτρων. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το παιδί είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα ζητούσε ο ίδιος να έρθει ασθενοφόρο, μην μπορώντας να κουνηθεί. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, φοιτητές από τη νομική και άλλες σχολές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα όπου έγινε το περιστατικό και στην οποία ο κοσμήτορας της σχολής, Παναγιώτης Γκλαβίνης, ζήτησε να απευθυνθεί προς τους φοιτητές του τμήματος.

Φοιτήτρια της Νομικής Σχολής, εξάλλου, σε δηλώσεις της επισήμανε πως υπήρχαν και άλλα συμβάντα, όπως τη Δευτέρα, με μία φοιτήτρια που ζαλίστηκε και παραλίγο να πέσει επίσης από το παράθυρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης