Απίθανες καταστάσεις εκτυλίσσονται για περισσότερα από οχτώ χρόνια στη Δυτική Ελλάδα σε ό,τι αφορά την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τις δαπάνες για τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Επί μία οκταετία, με άλλοθι τη δήθεν λειτουργία ενός κέντρου συγκέντρωσης δειγμάτων για τη διεξαγωγή μετρήσεων που θα αφορούσαν στην ανάλυση τροφίμων αλλά και υδάτων από την περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε επίπεδο μικροβίων και μόλυνσης, ενοικιάζεται ένα κτήριο το οποίο βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ναυπάκτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, από την ενοικίασή του έως σήμερα, το εν λόγω κτίσμα παραμένει άδειο.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύπτει το patrastimes.gr, για τη φύλαξη του άδειου και ανενεργού κτηρίου πληρώνονται ασύλληπτα ποσά σε γνωστή εταιρεία σεκιούριτι.

Να σημειωθεί, πως για όλα αυτά έχουν εγγράφως ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή, από Διευθυντές έως και Γενικοί Γραμματείς καθώς και όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί, οι οποίοι θήτευσαν στο υπουργείο κατά την τελευταία οκταετία αλλά, το φαγοπότι καλά κρατεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση ενημερώθηκε δια ζώσης ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής το μεσημέρι της Πέμπτης και έδωσε εντολή για να πέσει άπλετο φως, προκειμένου να αποκαλυφτούν οι υπεύθυνοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης