Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα στη Δυτική Αττική σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο, όλοι οι Ανωγειανοί μετά από κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και άλλα είδη χρήσιμα για τους πληγέντες.

Οι καταστροφές και οι δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους πλέον όσοι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών επλήγησαν δεν άφησαν ασυγκίνητους τους Ανωγειανούς οι οποίοι συλλέγουν ότι μπορούν ώστε να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα είδη θα αποσταλούν στο Δήμο Μάνδρας Αττικής όπου με την εκεί οργάνωση να διανεμηθούν όπου υπάρχει απόλυτη και πραγματική ανάγκη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων κινείται, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Νίκος Βρέντζος στις αξίες του Πολιτισμού της ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης και για το λόγο αυτό κάλεσε όλους τους Ανωγειανούς να στηρίξουν την κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους πληγέντες. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η αποστολή και ενδέχεται να συνοδευτεί από Ανωγειανούς που θα βρεθούν στις πληγείσες περιοχές.

«Μετά από όλα όσα είδαμε να συμβαίνουν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους. Στη σκέψη μας είναι τα μικρά παιδιά και για το λόγο αυτό έχουμε ζητήσει να συγκεντρωθούν αρίστης ποιότητας ρούχα και υποδήματα σκεπάσματα και ότι άλλο χρειάζονται. Δε μας αφήνει ασυγκίνητους το δράμα. Πέρα όμως από την αλληλεγγύη των ανθρώπων όλων βασικό είναι να υπάρξει η στήριξη της επίσημης πολιτείας, φορείς και υπεύθυνοι να σταθούν τώρα δίπλα τους, ώστε να γίνουν όλα όσα πρέπει ώστε οι πληγέντες να επιστρέψουν στην κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης