Ανοίγει η έρευνα για μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας - «Κορυφή του παγόβουνου» η περίπτωση της 19χρονης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, 10:01
Ανοίγει η έρευνα για μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας - «Κορυφή του παγόβουνου» η περίπτωση της 19χρονης

Το κύκλωμα σωματεμπορίας που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από την υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη καλείται πλέον να διερευνήσει η Δικαιοσύνη, φέρνοντας ενώπιον της ανακρίτριας ένα ένα τα πρόσωπα τα οποία κατονόμασε η νεαρή κοπέλα στην αποκαλυπτική κατάθεσή της στις Aρχές.

Μετά τον πατέρα της 19χρονης και τον αστυνομικό που την κρατούσε αιχμάλωτη, εξαναγκάζοντάς την στην πορνεία, η ανακρίτρια έχει βάλει στο «στόχαστρο» και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σεξουαλικής κακοποίησής της. Λύνοντας η ίδια η κοπέλα τη σιωπή της, μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και δεν δίστασε να αναφερθεί με ονόματα σε εκείνα τα πρόσωπα τα οποία συνδέονται με τη δική της κακοποίηση.

Έτσι, οι διωκτικές αρχές δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν ακόμa έναν άνδρα που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, ενώ άγνωστο παραμένει πόσοι ακόμη θα αποκαλυφθεί ότι εμπλέκονται στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Αντιμέτωπος με τη 16η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σήμερα ο τρίτος κατά σειρά κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη με βάση το ένταλμα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές για συνέργεια στη δράση του ήδη προφυλακισμένου αστυνομικού. Πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών, ο οποίος φέρεται για έξι μήνες να εξέδιδε σε φίλους τους την κοπέλα όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. «Τον ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια, από τα 16 μου, και για έξι μήνες περίπου ο Ν. μού έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός. Και αυτά τα περιστατικά δεν τα είχα αναφέρει σε κανέναν».

Το ενδιαφέρον της ανακρίτριας στρέφεται τώρα στους… αδύναμους κρίκους αυτής της «αλυσίδας» που κρατούσε δεμένη τη 19χρονη και τα υπόλοιπα κορίτσια, τα οποία, όπως η ίδια υποστήριξε, επίσης εξαναγκάζονταν να εκπορνεύονται.

Η υπόθεση της Ηλιούπολης εικάζεται άλλωστε πως είναι η «κορυφή του παγόβουνου», που ουδείς γνωρίζει που ακριβώς φτάνει…

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, 10:04