Στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης θα μπει και πάλι, στις 9 Μαρτίου, η υπόθεση με φερόμενο ως πρωταγωνιστή γνωστό δικηγόρο που έχει στραφεί εις βάρος 22χρονης κοπέλας που τον κατηγορεί για την αποπλάνησή της, αλλά και των γονιών της, τους οποίους έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μέχρι να κριθεί από το Εφετείο το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών, και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μη φοβούνται, για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας», δήλωσε η 22χρονη κοπέλα, ενώ από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης