Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ ξεκινούν τα έργα αναβάθμισης και συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο πρώην ΔΕΣΕ, εντός των διοικητικών ορίων της Αττικής, μετά την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Στις εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και επέκτασης των εγκαταστάσεων του δικτύου, προβλέπονται τοποθετήσεις σιδηροϊστών φωτισμού, βραχιόνων φωτιστικών σωμάτων και πίλαρ ηλεκτρικών διανομών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης εντός του έτους, θα ολοκληρωθεί στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας το έργο της τοποθέτησης περίπου 25.000 τηλεδιαχειριζόμενων φωτιστικών led, προϋπολογισμού 37 εκατ. ευρώ, με το όποιο θα επιτευχθεί ασφαλέστερη οδήγηση και εξοικονόμηση ενέργειας, σε ποσοστό 65%.

«Με σύγχρονα εργαλεία επενδύουμε στην καλύτερη θωράκιση της οδικής ασφάλειας, στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην εξοικονόμηση χρημάτων, σημειώνει ο Γ. Πατούλης και προσθέτει: «Χρηματοδοτούμε σημαντικά έργα με στόχο την ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Περιφέρειάς μας αλλά και τον εκσυγχρονισμό της εικόνας της, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα μητροπολιτικό κέντρο όπως είναι η Αττική μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης