Ανατροπή αναμένεται στην πολύκροτη υπόθεση για τη δολοφονία 49χρονου ταξιτζή πριν από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη από την κόρη και τη σύζυγό του. «Δε με κακοποιούσε ο πατέρας μου» υποστηρίζει τώρα η νεαρή και αποδίδει την αρχική της ομολογία σε πίεση που δέχθηκε από τη μητέρα της.

Στις 15 Ιουνίου του 2020, με σκυμμένο κεφάλι το 18χρονο κορίτσι ανέβαινε τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Τότε, παρουσία ανακριτή, είχε ομολογήσει ότι μαζί με τη 45χρονη μητέρα της είχαν μαχαιρώσει 15 φορές τον πατέρα της, μέσα στην κρεβατοκάμαρα την ώρα που κοιμόταν. Αιτία, όπως είχε ισχυριστεί τότε, ήταν ότι την κακοποιούσε από τα 14 της χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες μέρες πριν αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης, η 19χρονη πλέον κοπέλα , με απολογητικό υπόμνημα, ανακαλεί την αρχική της ομολογία και ζητά συγγνώμη από τους συγγενείς για τα όσα είπε για τον πατέρα της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Στο νέο της υπόμνημα, η κόρη φέρεται να παραδέχεται ότι ο ταξιτζής πατέρας της ποτέ δεν την είχε κακοποιήσει, ποτέ δεν είχε απλώσει χέρι πάνω της και δεν είχε ασκήσει βία. «Ζητώ συγγνώμη για όσα είπα. Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια “εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ούτε καν θα προφυλακιστείς, ενώ εμένα θα με κρατήσουν ισόβια”» φέρεται να υποστηρίζει τώρα η κόρη του θύματος.

Η 19χρονη, η οποία κρατείται στις φυλακές Θηβών, είχε αλληλογραφία με τη 46χρονη μητέρα της που είναι κρατούμενη στον Κορυδαλλό. Στις επιστολές αυτές, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 19χρονης κοπέλας, η μητέρα προσπαθούσε να την καθησυχάσει γράφοντάς της ότι όλα θα πάνε καλά αν επιμείνουν στην αρχική ομολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αδερφή του 49χρονου θύματος ξέσπασε, λέγοντας όσα είχαν ισχυριστεί μάνα και κόρη ήταν όλα ψέματα, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν ήταν άνθρωπος που θα έκανε τέτοια πράγματα ο αδελφός της.

Στη γειτονιά του 49χρονου οδηγού ταξί στην Ηλιούπολη το κλίμα είναι ακόμα πολύ βαρύ. Λίγους μήνες μετά το έγκλημα, πέθανε ο μικρότερος αδερφός του.

Η 46χρονη σύζυγος του θύματος στην απολογία της είχε υποστηρίξει ότι και η ίδια ήταν θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο. Μάλιστα, είχε φιλοξενηθεί για ένα διάστημα σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. 

Η δικάσιμος αναμένεται να ορισθεί μέσα στον Νοέμβριο.

Δείτε το βίντεο του STAR

 

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέες κρίθηκαν μάνα και κόρη για το φονικό στον Εύοσμο

Δολοφονία στον Εύοσμο: «Λένε ψέματα μάνα και κόρη», υποστηρίζει η αδερφή του 49χρονου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης