Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας που έζησε τον τρόμο στα χέρια του 52χρονουΝέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας που έζησε τον τρόμο στα χέρια του 52χρονου στο υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης.

Η νεαρή κοπέλα, παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, περιέγραψε στις Αρχές τον εφιάλτη που βίωσε από τον 52χρονο, ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι ΑΜΕΑ και κατά 95% τυφλός παρότι δεν έχει προσκομίσει μέχρι σήμερα τα απαραίτητα έγγραφα που να το πιστοποιούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…» περιέγραψε η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Τετάρτης την αιφνιδίασε και της έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν η ίδια στην κουζίνα.
                                                                Θρασύς και προκλητικός ο βιαστής της Δάφνης

ΕΛΑΣ: Είδαμε το βίντεο από τα γυαλιά-κάμερα που είχε ο δράστης – Η κοπέλα έζησε μία φρίκη

«Φρίκη!» είναι η λέξη με την οποία περιγράφουν τα όσα είδαν. Ο 52χρονος δεν σταματούσε λεπτό να την κακοποιεί φρικτά, τόσο σεξουαλικά όσο και βιαιοπραγώντας εις βάρος της με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπό της και σε όλο της το σώμαΣύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είδαν το βίντεο από την κάρτα μνήμης στα γυαλιά-κάμερα που έχει καταγράψει ο δράστης, και το οποίο περιλαμβάνει όλες τις σκηνές κακοποίησης και τα βασανιστήρια που υπέστη η νεαρή κοπέλα. «Φρίκη!» είναι η λέξη με την οποία περιγράφουν τα όσα είδαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα από το βίντεο φαίνεται ότι ο 52χρονος δεν σταματούσε λεπτό να την κακοποιεί φρικτά, τόσο σεξουαλικά όσο και βιαιοπραγώντας εις βάρος της με δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπό της και σε όλο της το σώμα.

                                                                    Φρίκη και αρρώστια στο υπόγειο της Δάφνης

Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό.

Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή και να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Ο 52χρονος μάλιστα της παραπονούνταν ότι δεν είχε μπει στα κοινωνικά προγράμματα του δήμου της περιοχής του.

Αυτό που φαίνεται ότι έσωσε την ζωή της 20χρονης κοπέλας ήταν η συχνή επαφή που είχε με τους γονείς της οι οποίοι ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική.

Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή

Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για τη ΔευτέραΠροκλητικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο 52χρονος ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε ότι βίαζε την 22χρονη αλλά ισχυρίστηκε, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους ότι με τη θέλησή της πήγε σπίτι του.

Απέδωσε μάλιστα το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι βρέθηκε δεμένη στο σπίτι του στο …”φετίχ” της.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

-Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο 52χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης