Χρόνια τώρα καταγράφεται πλήθος κλήσεων για τοποθέτηση βόμβας σε υπηρεσίες του νομού Τρικάλων. Μέχρι σήμερα βέβαια, δεν επιβεβαιώθηκε καμία από αυτές ως βάσιμη…Ωστόσο, σήμερα, ένα ακόμη τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε δύο σχολεία των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, νεαρός φέρεται να τηλεφώνησε προειδοποιώντας για τοποθέτηση δύο βομβών στο 6ο Γυμνάσιο και στο 6ο Λύκειο στην Αγία Μονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες του Τrikalanews.gr αναφέρουν πως στο απειλητικό τηλεφώνημα απάντησε η υποδιευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Στην άλλη γραμμή ένας νεαρός άντρας που εκτιμά ότι είναι κοντά 25 ετών από τη χροιά της φωνής του, προειδοποίησε ότι έχουν τοποθετηθεί δύο μεγάλες βόμβες – όπως της είπε χαρακτηριστικά- μία στο 6ο Γυμνάσιο και μία στο 6ο Λύκειο, επισημαίνοντάς της ότι έχουν μόλις 10 λεπτά για να εκκενώσουν τα σχολεία.

Μάλιστα, ο εν λόγω νεαρός, δεν δίστασε να πει ότι την ενέργεια αναλαμβάνει η 17 Νοέμβρη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που όλα αυτά έδειχναν παράδοξα εξαρχής, δεν υπήρχε περιθώριο να τα αγνοήσει το σχολείο που αμέσως απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές και ξεκίνησε η διαδικασία ερευνών.

Άμεση ήταν και η ενημέρωση των γονέων με τα παιδιά να απομακρύνονται από τους χώρους των σχολείων μιας και ήταν αδύνατο να συνεχίσει το μάθημα υπό αυτές τις συνθήκες αλλά και φυσικά για λόγους ασφαλείας μιας και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι έκβαση θα έχουν τέτοιου είδους περιστατικά.

Πάντως, μετά από ενδελεχείς έρευνες δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο στους χώρους γεγονός που δείχνει ότι για ακόμη μια φορά επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης