Την περιφορά του Επιταφίου και την Ανάσταση περίμεναν οι διαρρήκτες στην Ηλεία για να κάνουν έφοδο στις περιουσίες των κατοίκων.

Στον Πύργο οι διαρρήκτες άρπαξαν δεκαπέντε χρυσές λίρες από σπίτι σε γειτονιά της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, oι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο της τουαλέτας την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν στην περιφορά του Επιταφίου και «δούλεψαν» ανενόχλητοι. Έψαξαν σε όλους του χώρους και στην κρεβατοκάμαρα βρήκαν τις λίρες αξίας 4500 ευρώ, αφού η τιμή τους και μαζί του χρυσού τους τελευταίους μήνες έχει ανέβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Γρανιτσέικα οι διαρρήκτες χτύπησαν επίσης την ώρα του Επιταφίου. Οι δράστες μπήκαν σε σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου και αφού έψαξαν όλους τους χώρους βρήκαν και πήραν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη ούτε την Ανάσταση χτύπησαν και την ώρα της Ανάστασης και πάλι στον Πύργο. Έτσι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, παραβιάζοντας το παράθυρο του υπνοδωματίου. Βρήκαν και πήραν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Την ώρα της Ανάστασης έδρασαν οι κλέφτες και στη Γαστούνη. Παραβίασαν την κεντρική πόρτα οικίας χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο και έφυγαν ανενόχλητοι παίρνοντας χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά και τη Μεγάλη Πέμπτη οι διαρρήκτες «χτύπησαν» στη Γαστούνη. Από τις 20.30 έως τις 22:00, οι κλέφτες «αλώνισαν» σε σπίτι από όπου πήραν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ που βρήκαν σε ντουλάπα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης