Ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΕΦΕΑΑ γα τον κώδικα των μεταθέσεων.

«Με παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλια, το ΣΕΦΕΑΑ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι , οι διατάξεις περί μοριοδότησης με τον τρόπο που περιέγραφε το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που τέθηκε σε διαπραγμάτευση και που οδηγούσε σε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

αδιέξοδο χιλιάδες συναδέλφους (Ειδικούς Φρουρούς και Αστυφύλακες προερχόμενους από Ειδικούς Φρουρούς ) δε θα περιλαμβάνονται στο τελικό σχέδιο που θα προωθηθεί για υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η μοριοδότηση των υπηρεσιών θα συζητηθεί σε επιτροπή που θα συγκροτηθεί στο άμεσο μέλλον. Μαζί με αυτό άρετε η διακινδύνευση του να μην μετακινηθεί κανένας στον τόπο συμφερόντων του από της προηγούμενες κατηγορίες συναδέλφων.

Οι διατάξεις που αποτελούν φραγμό στις νομότυπες αλλά εικονικές πράξεις για μετάθεση, παραμένουν ως έχουν και προωθούνται προς υπογραφή. Πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι στο κεφάλαιο αυτό ουδείς προκάτοχος του κ. Κικίλια τόλμησε να δώσει τέλος σε ένα σύστημα που αιμορραγούσε και στερούσε μετακινήσεις από όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους και έχουμε χρέος να του το αποδώσουμε ως πράξη που ενισχύει τον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το ΣΕΦΕΑΑ θα είναι παρών σε κάθε εξέλιξη με σοβαρότητα πυγμή αλλά κυρίως με αποτελεσματικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης