Τη χτύπησαν με σίδερο. Ο ένας εκ των δύο δολοφόνων τής κρατούσε τα χέρια. Στη συνέχεια την πέταξαν εν ζωή από βραχώδη ακτή στη θάλασσα με προφανή στόχο να πνιγεί. Το θύμα υπέστη κατά την πτώση κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εν συνεχεία οι δράστες επέστρεψαν στη σκηνή του εγκλήματος. Καθάρισαν το εξοχικό του ενός από εμφανή ενοχοποιητικά στοιχεία. Επανήλθαν στην ακτή και πέταξαν το σίδερο και τα ρούχα της κοπέλας. Κατόπιν τούτου ξαναγύρισαν στο εξοχικό.

Από την παραπάνω περιγραφή προκύπτει ο ειδεχθής χαρακτήρας του εγκλήματος καθώς και η συνενοχή των δύο δολοφόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι σαφής η βαρβαρότητα με την οποία συμπεριφέρθηκαν στο θύμα αφού τους εκλιπαρούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Είναι προφανές πως στο μέτρο που μπορούσαν οι δολοφόνοι σκέφθηκαν όλες τις λεπτομέρειες ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη του εγκλήματος. Τελικά, δεν τα κατάφεραν.

Τα παραπάνω αποτελούν συμπεράσματα από την έρευνα που διεξήγαγαν τα στελέχη του Λιμενικού. Όπως αναφέρθηκε κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 19χρονος μετέβη με μικρό φορτηγό μαζί με τον 21 ετών στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη για να την παραλάβουν και να πάνε σε εξοχική κατοικία.

Εκεί, σημείωσαν, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων φέρεται να τη χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν την κοπέλα και την πέταξαν στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προέκυψε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» τόνισαν, προσθέτοντας ότι παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

Tο φορτηγάκι με το οποίο μετέβησαν στους Πεύκους

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του Λιμενικού, ο υποναύαρχος και διευθυντής Ασφάλειας και αστυνόμευσης, κ. Ιωάννης Αργυρίου, ο πλοίαρχος και διευθυντής Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννης Τζαμουράνης και ο πλοίαρχος και εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός διευκρίνισαν πως το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια, όπως ανέφερε την Πέμπτη ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί.

Επιπλέον, ο κ. Τζαμουράνης σημείωσε πως στην απολογία του 19χρονου φαίνεται πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέλησή του. Οι δράστες «έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι, καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο, πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω» επισημάνθηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης