Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων και Άρτας, ύστερα από τη ληστεία που σημειώθηκε νωρίτερα στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιών στη Φαρκαδώνα Τρικάλων, με λεία πάνω από 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τρεις ένοπλοι -με βαρύ μάλιστα οπλισμό- και είχαν φροντίσει να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας περούκες, καπέλα και γυαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.com, οι δράστες διέφυγαν με τζιπ, το οποίο πιθανά έχει καλπεί από περιοχή της Αττικής,πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ανθρωποκηνυγητό σε ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στα όρια της Ηπείρου με τη Θεσσαλία έχουν στηθεί μπλόκα από πάνοπλους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που φρουρούν τους οδικούς άξονες, τους παράδρομους αλλά και τους αγροτικούς δρόμους προς τις περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Άρτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο τρόπος και το σχέδιο βάσει του οποίου έδρασαν οι δράστες, «φωτογραφίζει» τον «φαντομά» Παλαιοκώστα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Με πληροφορίες από το epirusgate.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης