Στα χέρια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών της Αμαλιάδας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση ανηλίκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10 Ιουνίου, στις 18.00, ένα κοριτσάκι, ηλικίας 9,5 ετών, έφυγε από τον χώρο όπου βρισκόταν με τη μητέρα του σε κεντρικό σημείο της πόλης για να μεταβεί σε δύο φίλες της σε απόσταση 50 μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 37χρονος φαίνεται πως παρακολουθούσε την κοπέλα και στην είσοδο μιας πολυκατοικίας τής επιτέθηκε, πιάνοντάς την από το κεφάλι για να τη φιλήσει με το ζόρι. Μετά την πράξη του και ενώ στον χώρο πλησίαζαν άλλα άτομα, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 17 Ιουνίου από τους γονείς της μικρής, αλλά στοιχεία δεν υπήρχαν. Όμως εξασφαλίστηκε βιντεοσκοπικό υλικό από κάμερα στην περιοχή, που εξετάστηκε προσεκτικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του δράστη.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν πως είχε… παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα με άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις, εκ των οποίων για τη μία είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Αμαλιάδας, από την οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.com – ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης