Στην αναστολή της εξυπηρέτησης του κοινού με φυσική παρουσία, σε όλες τις διευθύνσεις και τις υπηρεσίες, προχωρά από σήμερα έως και τις 30 Μαρτίου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Στο εν λόγω διάστημα η εξυπηρέτηση των δημοτών θα γίνεται αποκλειστικά με τηλεφωνική επικοινωνία και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή αιτήσεων.

Η δημοτική αρχή διευκρινίζει ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας των υπηρεσιών δεν θα έχει καμία επίπτωση στην εξέλιξη των υποθέσεων των ενδιαφερόμενων πολιτών.

– Θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία των δημοτών με το αρμόδιο τμήμα του δήμου, έτσι ώστε να ενημερώνονται εξειδικευμένα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξυπηρετηθούν για περιπτώσεις όπως: νέες ηλεκτροδοτήσεις ή αλλαγή χρήσεως ακινήτων από ΔΕΔΔΗΕ, βεβαιώσεις μη οφειλής ΤΑΠ, παραβάσεις Κ.Ο.Κ., αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πληρωμή ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών προς το Δήμο, αιτήσεις για έκδοση πιστοποιητικών από το ληξιαρχείο ή το δημοτολόγιο.

– Οι πολιτικοί γάμοι που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα τελούνται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία έως και έξι ατόμων στη διάρκεια της τελετής, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για έκτακτες και επείγουσες ανάγκες, οι δημότες μπορούν να προσέρχονται στο δημαρχείο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού με τους αρμόδιους υπαλλήλους και κατά τις ώρες 09:00-13:00.

Κέντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας Δήμου Αλεξανδρούπολης: 2551022222, Γραμμή δημότη: 2551350234.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης