Το «Qatargate» αποτελεί ένα σκάνδαλο μεγάλου βεληνεκούς που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις Βρυξέλλες, όμως οι χρήστες του διαδικτύου έχουν βρει τον… τρόπο για να διασκεδάζουν με την εξέλιξή του. Ποιος είναι ο τρόπος αυτός; Περιμένουν τις δηλώσεις του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου στα γαλλικά έπειτα από κάθε απόφαση της Εισαγγελίας για την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στην υπόθεση.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κας Καϊλή, έγινε το… θέμα των ημερών λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με το περίφημο «Κορωπί Ζαμέ» και ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο πριν λίγες μέρες με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του στα γαλλικά («Τουρτούρ Κουβερτίρ»). Η προφορά του γνωστού δικηγόρου σχολιάστηκε από ΜΜΕ, χρήστες του διαδικτύου, μέχρι και από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Τώρα, σε αυτή τη μακρά λίστα των σχολιαστών ήρθε να προστεθεί και το Netflix Greece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ελληνικό «παράρτημα» της συνδρομητικής υπηρεσίας έφτιαξε ένα χιουμοριστικό προωθητικό τρέιλερ για τη σειρά «Emily in Paris», στο οποίο η πρωταγωνίστρια του σόου μαθαίνει γαλλικά τύπου Δημητρακόπουλου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο παρακάτω, το οποίο το Netflix συνόδεψε με τη λεζάντα: «Ζε μα πελ Νετφλίξ. H Έμιλί μας την ξέρει τη γλώσσα».

 

ΚΟΡΩΠΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζε μα πελ Νετφλίξ. H Έμιλί μας την ξέρει τη γλώσσα. #NetflixGR #Νετφλιξ #Netflix

Δημοσιεύτηκε από Netflix στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης