Ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, ορκίστηκε σήμερα ως Δ/ντης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στη δεύτερη θητεία του. 

Ο ίδιος μάλιστα, δέχθηκε τα συγχαρητήρια φίλων και συναδέλφων, ενώ ανήρτησε στα social media φωτογραφίες από την ορκωμοσία, γράφοντας: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα Ορκίστηκα ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ για την νέα μου θητεία σαν διευθυντής του Γεωδυναμικού.

Ο πόλεμος που δέχτηκα και η λάσπη που έπεσε ενάντιον μου από ένα επιστημονικώς ανεπαρκή συνυποψήφιο μου (πανεπιστήμονα που μόνο για τον COVID-19 δεν έχει ακόμα μαϊντανοποιηθεί…) και ένα φυσιογνώστη συνταξιούχο (που αντί να εκτιμήσει ότι του έδωσα θέση ευθύνης στο Γεωδυναμικό και παρέδωσε ένα διαλυμένο κέντρο τσουνάμι….), ήταν απίστευτη.

Αυτοί οι κύριοι είχαν το θράσος να βγουν δημόσια στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ρίχνουν αυτή την άθλια λάσπη για να καλύψουν την επιστημονική τους ανεπάρκεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα είναι καταγεγραμμένα και έφτασε ο καιρός αν συνεχίσουν για να κάνω αυτό που πρέπει …. οι ικανότατοι δικηγόροι μου έχουν αρκετά όπλα στη φαρέτρα τους.

Ευτυχώς η διεθνής επιστημονική επιτροπή εκτίμησε το επιστημονικό μου έργο και με ΚΑΘΟΛΙΚΗ πλειοψηφία με επανεξέλεξε στη θέση του Δ/ντη.

Ανυπομονώ να σηκώσω τα μανίκια πάλι και να αγωνιστώ για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας μου και να σας ενημερώνω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ χωρίς καμία εξάρτηση και αγνοώντας κάθε παρέμβαση. Άλλωστε δε χρωστάω σε κανένα και δε με κρατάει κανένας!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης