Στην ακύρωση της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου της περίφραξης των ενοριών και των σπιτιών περιμετρικά των εκκλησιών του Αγίου Μάρκου και της Παναγίας Ερειθιανής προχώρησε ο Δήμος Χίου.

Όπως σημείωσε διαδικτυακά μέσω του Politischios.gr ο δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, ο δήμος είχε προγραμματίσει έγκαιρα το έργο της περίφραξης των ενοριών και των σπιτιών για τον ρουκετοπόλεμο, το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται από την προηγούμενη εβδομάδα. Με δεδομένες όμως τις επικρατούσες συνθήκες που αφορούν τον κορωνοϊό αποφασίστηκε η ακύρωση της σύμβασης με τον εργολάβο και η πληρωμή μόνο των εργασιών που υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το έθιμο γινόταν και γίνεται τη βραδιά της Αναστάσεως. Οι παρούσες συνθήκες όμως δεν επιτρέπουν τη λειτουργία των Εκκλησιών μας. Συνεπώς όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν φειδωλά, σεμνά και ταπεινά. Αυτό το οποίο προέχει τώρα είναι να υπάρξουμε. Και πρέπει να κάνουμε καθετί με προτεραιότητα την ύπαρξη της κοινωνίας και των ανθρώπων μας. Έχουμε χρόνο για να γίνουν όλα αυτά όταν επανέλθει η τάξη και η κανονικότητα» ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης