Σοκάρει το παρελθόν του 45χρονου δράστη της Αργυρούπολης, δασκάλου πολεμικών τεχνών, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του, με αποτέλεσμα η γυναίκα μέχρι και σήμερα να χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 46χρονος να αρχίσει να χτυπά την 40χρονη στο κεφάλι, καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα. Στη συνέχεια, ο ίδιος ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία, όμως αυτός είχε ήδη διαφύγει με ένα ασημί KIA ιδιοκτησίας της μητέρας του και έκτοτε αναζητείται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη 40χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Το 2015 είχε μαχαιρώσει πρώην σύζυγό του στο Άργος
Πριν έξι χρόνια στην περιοχή του Άργους, ο 45χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές είχε επιτεθεί και μαχαιρώσει μία πρώην σύζυγό του. Και εκείνη τη φορά, αν και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης