Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του δικηγόρου Αλέξη Κούγια και της ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση, που εισηγήθηκε την προφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί ο Αλέξης Κούγιας πληροφορήθηκε από τον αδελφό του πελάτη του, Γιάννη Λιγνάδη, ότι ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ανέφερε σε πάνελ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο αδερφός του Λιγνάδη μετέβη στην πολυκατοικία, όπου διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί και μετέφεραν κούτες με αρχεία του αδελφού του. Ο Γιάννης Λιγνάδης ζήτησε από τους αστυνομικούς την εισαγγελική άδεια, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν να του απαντήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο γραφείο της ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση, όπου φαίνεται να της είπε: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Και δεν με ενημερώνεις; Δίνεις εντολή στους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι του Λιγνάδη και να κάνουν έρευνες χωρίς εισαγγελική εντολή;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε την ανακρίτρια ότι στήνει στοιχεία, λέγοντάς της ότι «με αυτές τις πρακτικές θα πας φυλακή». Φαίνεται πως είπε ακόμα ότι «σε αυτό το γραφείο καθόταν κάποτε η κα. Μπουρμπούλια, η μοναδική εν ενεργεία ανακρίτρια που έχει πάει φυλακή».

Στη συνέχεια η ανακρίτρια ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να φύγει, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε. Τότε φαίνεται πως έφυγε η ανακρίτρια, για να μεταβεί στο γραφείο της προϊσταμένης ανακρίτριας και επικεφαλής του Πρωτοδικείου, Σοφίας Φούρλαρη, για διαιτησία, ωστόσο η προϊσταμένη έλειπε και το επεισόδιο έληξε εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρωί ο Αλέξης Κούγιας θα μετέβαινε στο γραφείο της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου, Σοφίας Φούρλαρη, για να καταγγείλει «τις παράνομες πρακτικές της ανακρίτριας». Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Φούρλαρη δήλωσε αναρμόδια και έκλεισε ραντεβού στον Αλέξη Κούγια με την επιθεωρήτρια των δικαστηρίων και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης