Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος του 91χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε έρευνα από την Ασφάλεια Αγρινίου, μετά τον εντοπισμό, χθες το πρωί, εντός σπιτιού στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, δεμένων και φιμωμένων. Ο 91χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής κι από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη, ενώ οι ίδιοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου.

Κατά τα στοιχεία της έρευνας, η ληστεία σημειώθηκε στις 8 Ιανουαρίου από τρία άτομα, τα οποία ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι με την άσκηση βίας, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης