Ανοιχτά καταστήματα τις δύο Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα, με πρώτη σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, επιτρέπει ο 4177/2013 νόμος, μεταξύ των επτά Κυριακών που προβλέπεται να λειτουργούν τα καταστήματα μέσα στη χρονιά.

Η πλειοψηφία των εμπόρων του Αγρινίου, ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα τα περισσότερα καταστήματα, σήμερα, στο κέντρο της πόλης, να μη λειτουργούν. Στην οδό Παπαστράτου, για παράδειγμα, τα ανοιχτά καταστήματα σήμερα το πρωί, δεν ήταν περισσότερα από επτά. Αντίστοιχη η εικόνα και στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην οδό Μπαϊμπά δεν υπήρξε ανοιχτό κατάστημα, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν στις οδούς Κύπρου και Ηλία Ηλιού. Τ ανοιχτά καταστήματα είναι κυρίως εκείνα που ανήκουν σε αλυσίδες, ενώ δεν ήταν λίγα και τα Franchise καταστήματα που έμειναν κλειστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση των εμπόρων συνδέεται πιθανότατα και με την κακή εικόνα της αγοράς ολόκληρη των προηγούμενη εβδομάδα, ενώ και χθες, Σάββατο, έμποροι της πόλης ανέφεραν πως η κίνηση ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη.

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης