Ήταν 22 Ιουνίου 2020 όταν το Αγρίνιο είχε σοκαριστεί από τον φρικτό τραυματισμό ενός 17χρονου μαθητή σε πτώση στη δημοτική βιβλιοθήκη.

Δέκα μήνες μετά ο Γιάννης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του προσπαθώντας να σταθεί όρθιος. Βρίσκεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα, όπου και κάνει φυσικοθεραπεία-εργοθεραπεία και παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα απαιτηθεί ωστόσο προσεχώς η μεταφορά του σε ιδιωτικό κέντρο προκειμένου να συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια πιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Για τη στήριξή του είναι σε εξέλιξη κινητοποίηση συμπολιτών ώστε να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό, καθώς τα έξοδα είναι μεγάλα.

Ακούστε τι δηλώνει ο πατέρας του Γιάννη και διαβάστε τι αναφέρει το μήνυμά του στα social media:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Από τον Ιούνιο του 2020 εγώ και η οικογένεια μου αντιμετωπίζουμε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό από πτώση μεγάλου ύψους του υιού μας Γιάννη 18 χρόνων.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματά στην Αθήνα, όπου και κάνει φυσικοθεραπεία-εργοθεραπεία. Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

Από δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το ANIMUS όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια πιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ζητάμε οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα αυξημένα έξοδα νοσηλείας, μετακίνησης για να τον βλέπουμε κάποιες φορές το μήνα, και άλλα πολλά τα οποία χρειάζεται το παιδί μας.

Όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό για να μας ενισχύσει.

IBAN : GR03 0172 4000 0054 0005 6276 226 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου : ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Όποιος χρειάζεται απόδειξη των λεγομένων μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945759811, όπου και θα μπορώ να του παρουσιάσω έγγραφα που αποδεικνύουν την κατάσταση του Γιάννη.

Ευχαριστώ πολύ…

Πηγή: agrinionews.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης