Ομάδα ατόμων, περίπου τριάντα, κινήθηκαν με μηχανές σε μοτοπορεία προς το αστυνομικό τμήμα Κολωνού το μεσημέρι του Σαββάτου, περί τις 16:10, έριξαν τρικάκια και διέφυγαν χωρίς να σημειωθούν ζημίες. 

Η αστυνομία απέτρεψε τους συγκεντρωμένους από το να πλησιάσουν στο τμήμα και δεν υπήρξαν επεισόδια επιτόπου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο κοντινό σημείο δημιουργήθηκε ένταση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου 50 άτομα, στη γωνία του αστυνομικού τμήματος, συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς και τους πέταξαν πέτρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις από εκείνους. Έπειτα, οι συγκεντρωμένοι διέφυγαν προς τα Σεπόλια και αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί προσαγωγές. 

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα άτομα αυτά επιτέθηκαν ξαφνικά με πέτρες, ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που ήταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον σταθμό του μετρό των Σεπολίων, όπου και διαλύθηκαν.

Οι τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα τρικάκια που έριξαν οι συγκεντρωμένοι στο ΑΤ Κολωνού, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: 

Αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρωμένες στο ΑΤ έπειτα από το περιστατικό: 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης