Αιμόφυρτος εντοπίστηκε μέσα στο κελί του στις φυλακές των Γρεβενών ο ένας εκ των δύο νεαρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 21χρονος όπως έγινε γνωστό χτυπούσε επί ώρα το κεφάλι του στον τοίχο. 

Συγγενής του ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε πως ο Μανώλης αυτοτραυματίστηκε έπειτα από ξέσπασμα που είχε. «Χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί.Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγενείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα δήλωσε πως ο 21χρονος καταγγέλλει τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του λέγοντας πως ήταν η καταστροφή του.

«Πιστεύω πως τον Μανώλη τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μανώλης ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε» είπε ο συγγενής του 21χρονου κατηγορώντας τον 19χρονο που κρατείται επίσης στις φυλακές των Γρεβενών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης