Αυτός είναι ο άτυχος ταξιτζής που δολοφονήθηκε στην Καστοριά- Ο δράστης στο σημείο του εγκλήματος

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, 12:00
Αυτός είναι ο άτυχος ταξιτζής που δολοφονήθηκε στην Καστοριά- Ο δράστης στο σημείο του εγκλήματος
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Καστοριά λόγω της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί, Κοσμά Τζέλιου.

Δράστης ήταν ένας 30χρονος, ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει συνελήφθη και έχει ομολογήσει την πράξη του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες μεταφέρεται στο χωράφι για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Ο 52χρονος είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του θύματος λείπει στη Γερμανία για σπουδές και έρχεται εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Ο Κοσμάς Τζέλιος ήταν άνθρωπος φιλήσυχος και δεν είχε διαφορές με κανέναν, αναφέρουν γνωστοί και φίλοι του.Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία


Ο ειδικός φρουρός πήρε το ταξί γύρω στις 17:00 την Παρασκευή και ζήτησε από τον οδηγό ταξί να τον πάει σ΄ένα χωράφι όπου βρίσκεται μια αποθήκη του πατέρα του.

Ο 52χρονος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δέχτηκε τρεις σφαίρες, μια στον δεξί κρόταφο, μια δεύτερη η οποία προξένησε διαμπερές τραύμα με πύλη εισόδου τον δεξί θώρακα και εξόδου την πίσω πλευρά. Η τρίτη σφαίρα εντοπίστηκε στον δεξί μαστό.

Το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ήταν 45 χιλιοστών

Ο 30χρονος δράστης εντοπίστηκε μετά από μαρτυρίες και video, ομολόγησε μάλιστα τη δολοφονία χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει πει.

Σύμφωνα με μαρτυρία άλλου ταξιτζή κάλεσε έτερο ταξί για να φύγει από το σημείο της δολοφονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής ο οποίος παρέβαλε τον δράστη μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ειδικός φρουρός γύρω στις 19:30 κάλεσε ταξί από το χωριό Μανιάκοι που βρίσκεται λίγο πριν από τη Λεύκη. «Μου είπε να τον αφήσω τις εργατικές κατοικίες για να πάρει το ΙΧ του, που το είχε στο συνεργείο και το είχε αφήσει εκεί ένας φίλος του» , τόνισε.

«Γεια σου γείτονα» είπε, μπαίνοντας στο ταξί ο δράστης, σύμφωνα με τον οδηγό ταξί.Ο ειδικός φρουρός βρίσκονταν στην Αθήνα το 2014 όταν συνελήφθη ο αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης και στη συνέχεια πήρε μετάθεση για την Καστοριά.


Διαβάστε επίσης: Αστυνομικός πίσω από τη δολοφονία του ταξιτζή

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, 13:21