ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ: Οι πρώτοι εμπρηστές

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 12:01
ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ: Οι πρώτοι εμπρηστές

Άμπελος Θεσσαλίας σήμερα: Εδώ πρόλαβε η πυροσβεστική. Η έλλειψη συντήρησης του δικτύου ο δράστης!

Το βραχυκύκλωμα ξεκίνησε από τον μονωτήρα με αποτέλεσμα το καυτό μέταλλο να πέφτει στο έδαφος. Ασυντήρητα τα δίκτυα σε όλη την Ελλάδα. Το φωνάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Από τότε που οι ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ ανέλαβαν τη συντήρηση. Θυμηθείτε τι συνέβη με τον χιονιά, τι συμβαίνει με τις διακοπές στα νησιά μας το καλοκαίρι.

Η κυβέρνηση που αναζητά τους εμπρηστές ας συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί τον υπ´ αριθμόν πρώτο υπεύθυνο.

Σε όλη την Ελλάδα το δίκτυο είναι εγκαταλελειμμένο και ασυντήρητο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του καύσωνα που υπερφορτώθηκε (σύμφωνα με δηλώσεις των καθ’ ομολογία δραστών) να σπινθηρίζουν κολώνες των ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ παντού. Όχι όπως αυτή, που όπως είδαμε, έτυχε να την αντιληφθούν εγκαίρως, αλλά κολώνες μέσα σε δάση που κανείς δεν είναι σε θέση να τις παρατηρήσει. Έτσι έγινε μπουρλότο η Ελλάδα και ας αφήσουν κατά μέρος τις θεωρίες συνωμοσίας.  

 

 

Σε αυτό το βίντεο, ελικόπτερο της πυροσβεστικής κάνει πτήση για να σβήσει τη φωτιά σε σημείο όπου η κολώνα της ΔΕΗ περνά ανάμεσα από τα κλαδιά των δέντρων που καίγονται.  

 

Ακόμα περισσότερες αποδείξεις  για τον καταστροφικό ρόλο του ασυντήρητου δικτύου της ΔΕΗ στην εκδήλωση και την επέκταση των πυρκαγιών δίνουν οι φωτογραφίες από τις καμένες περιοχές στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα από πλάνα της ΕΡΤ ότι τα κλαδιά των δέντρων ακουμπούν στα σύρματα. 

 

Όπως έγραψε στο Twitter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος «Δείτε τις ασυντήρητες κολώνες της ΔΕΗ μέσα στο δάσος. Έτσι έκαψαν την Ελλάδα και ο Μητσοτάκης σφυρίζει αδιάφορα. Γνωρίζετε σε τι απόσταση όφειλαν να καθαρίσουν την βλάστηση; Εδώ τα δέντρα ακουμπούσαν επάνω και το ασυντήρητο δίκτυο σπινθήριζε μόνο του! Αυτοί είναι οι εμπρηστές!»

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 20:08