«Αδειάζει» την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων η Ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με αφορμή την υπόθεση της 19χρονης από την Ηλιούπολη.

Σε δελτίο Tύπου που εξέδωσαν χθες οι «Αδιάφθοροι» της Αστυνομίας ανέφεραν ότι «αναφορικά με την κατάσταση υγείας της καταγγέλλουσας συνοδεία αστυνομικών, μετέβη βραδινές ώρες της 10/07/2021 στο Γ.Ν.Α ”Γ. Γεννηματάς”, προκειμένου εξεταστεί περί της υγείας της, καθόσον η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δεν λειτουργεί το Σαββατοκύριακο». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα όμως με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς «τα Σαββατοκύριακα αλλά και όλες τις υπόλοιπες αργίες υπάρχει εφημερεύων ιατροδικαστής ο οποίος θα μπορούσε να εξετάσει τη νεαρή κοπέλα».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχετικές βάρδιες εστάλησαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Άγνωστο λοιπόν για ποιο λόγο η 19χρονη δεν οδηγήθηκε από την πρώτη στιγμή στην ιατροδικαστική υπηρεσία και επιλέχτηκε να εξεταστεί από γιατρούς του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» με τους συνηγόρους της να καταγγέλλουν ότι «ακόμα και την ώρα της εξέτασης οι αστυνομικοί έμπαιναν στο εξεταστήριο και έλεγαν στους γιατρούς ότι η νεαρή ήταν… κρατούμενη ενώ ήταν η καταγγέλλουσα και θύμα της υπόθεσης». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης