Αθώοι κρίθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου οι δύο αστυνομικοί, που σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία, φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες security σε σεΐχη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση καθήκοντος σε βάρος ενός 35χρονου ανθυπαστυνόμου και ενός 37χρονου αρχιφύλακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 5 Αυγούστου του 2014, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ δέχτηκε ανώνυμα καταγγελία ότι οι δύο αστυνομικοί παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας επ’ αμοιβή, σε σεΐχη από το Ντουμπάι, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο.

Αφού δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα, κλιμάκιο αστυνομικών, έφτασε στη Ρόδο και έθεσε υπό διακριτική επιτήρηση τους εμπλεκόμενους. Από την ακροαματική διαδικασία και την έρευνα που ακολούθησε για την υπόθεση δεν προέκυψε τίποτε το μεμπτό σε βάρος των δύο αστυνομικών. Το μόνο που διαπιστώθηκε ήταν μια φιλική σχέση που είχαν οι δύο άνδρες με τον 70χρονο σεΐχη η οποία προκύπτει από την περυσινή παραμονή του στο νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης