Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, αλλά και όλη η Ελλάδα, από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στις Μοίρες Hρακλείου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση Φανερωμένης-Γαλιάς, όταν συγκρούστηκε -υπό συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. «Κλειδί» στην έρευνα θα αποτελέσει -όπως εκτιμάται- κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου 20 μέτρα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας, την ώρα που μαζί με την δύο ετών κόρη της, μόλις είχαν φύγει από το σπίτι του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 37χρονη Όλγα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. 

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης αστυνόμου υπηρετούσε με απόσπαση στην Κω, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες να μεταβεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νησί, προκειμένου να βρεθεί στην οικογένειά του. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό όχημα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο συνόδευαν περιπολικά. 

Με πληροφορίες από cretalive.gr, apopsilive.gr, Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης