Μυστήριο συνεχίζει να παραμένει η εξαφάνιση γυναίκας από το πρωί του Σαββάτου, οπότε και εγκατέλειψε το όχημά της στην γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 31χρονη από τη Ναύπακτο που καταγράφηκε από κάμερα να σταθμεύει το μαύρο όχημα μάρκας Mercedes A CLASS ανάμεσα σε δύο πυλώνες της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, και στη συνέχεια να πέφτει στη θάλασσα.

Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό από τον υπεύθυνο της γέφυρας και έκτοτε πραγματοποιούνται εκτεταμένες έρευνες, οι οποίες όμως απέβησαν άκαρπες μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν και με το πρώτο φως της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκτιμήσεις για την τύχη της γυναίκας δεν είναι καθόλου αισιόδοξες: Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη είχε αφήσει χειρόγραφο σημείωμα στο όχημά της, στο οποίο ανέφερε τους λόγους που την οδηγούν στην αυτοκτονία. Στην περιοχη δε, επικρατούν ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, γεγονός που δυσχεραίνει τις προσπάθειες ανεύρεσής της.

Εκτεταμένες έρευνες όλο το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών κύριος Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί του Σαββάτου πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο που είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Το Σάββατο στις έρευνες συμμετείχαν περιπολικά του Λιμενικού, πλοία της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου και ένα αλιευτικό σκάφος. Παράλληλα, τρία περιπολικά αυτοκίνητα του Λιμενικού, καθώς και όχημα του Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησαν έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής, όμως μέχρι να πέσει το τελευταίο φως δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στα δύσβατα σημεία γίνεται και χρήση drone για τον εντοπισμό της. Στις έρευνες συμμετέχουν περίπου 30 άτομα στις έρευνες μαζί και με συγγενικό πρόσωπο

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και την Πρωτοχρονιά, στις οποίες συμμετείχαν περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου, πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου , πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες ρου Ερυθρού σταυρού.Οι έρευνες εστιαζονται από την δεξαμενή όπου κατασκευαζόταν η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έως Μακύνεια Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι.

Στα δύσβατα σημεία γίνεται και χρήση drone για τον εντοπισμό της. Στις έρευνες συμμετέχουν περίπου 30 άτομα στις έρευνες μαζί και με συγγενικό πρόσωπο.

Πηγή: nafpaktianews.gr , patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης