Ερωτηματικά αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του προκαλεί η υπόθεση ενός 80χρονου που βρέθηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κατοικία επί της οδού Κολοκοτρώνη 163 στο Πέραμα Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση νεότερες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του, αλλά, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η πόρτα του σπιτιού του δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση στη σκέψη ότι ο 80χρονος ενδεχομένως να γνώριζε τον δράστη. Αξιοποιείται επίσης η πιθανότητα ο δράστης να βρήκε μια πρόφαση και με αυτή να κατάφερε να ξεγελάσει τον ηλικιωμένο για να του ανοίξει την πόρτα. Άφαντο επίσης εξακολουθεί να παραμένει το αυτοκίνητο του θύματος, καθώς οι αστυνομικές έρευνες δεν έχουν φέρει μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός των παραπάνω με το γεγονός ότι στο εσωτερικό του σπιτιού παρατηρήθηκαν ίχνη αναστάτωσης οδήγησε τη διερεύνηση της υπόθεσης στην Ασφάλεια Αττικής αντί της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο βρίσκονται ακόμη αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης